Met prinsessenmouwtjes

Hanne keek enkele dagen geleden voor de verandering eens naar een prinsessenfilm, namelijk Sneeuwwitje. Hanne kijkt namelijk meestal naar Paw Patrol en Blaze. Ik kreeg vrij snel naar mijn voeten, dat ze geen jurk had gelijk Sneeuwwitje, met van die prinsessenmouwtjes. Ik was nu niet echt van plan om daar op in te gaan. Maar na al die Tulips had ik even zin, in een projectje waar ik niet al teveel over moest nadenken. Enter… de Tinny. Ik maakte dat patroon op zijn minst al 10 keer. Het ligt hier netjes in een enveloppe met alle delen schoon uitgeknipt. Daar pakt ge dan al snel naar. En ik bedacht me dat ik dan net zo goed die pofmouwtjes eens kon proberen.

Er hangen hier wel eens regelmatig jurken op de paspop die Hanne dan wel mooi vindt, maar verder boeit het haar niet hard. Maar toen ze deze zag hangen, deed ze spontaan een vreugdedansje. Hanne is niet het meest uitgelaten en spontane kind, dus deze primeur maakte me wel heel gelukkig.
Gistermiddag gingen we dan met onze Sneeuwwitje wandelen in het sprookjesbos en we namen daar uiteraard foto’s.

DSC_0152 (1)

DSC_0161 (1)

DSC_0150 (1)
Uiteraard ging ik wederom voor een rok met veel zwier, zoals een echte prinses dat nodig heeft.
DSC_0086 (2)

DSC_0116 (2)

DSC_0142 (1)
Ik naaide een mooi knoopje op het plooitje in het mouwtje. En let vooral op de tatoeage onder de jurk ;-).
Het mooie stofje is er wederom eentje van Art Gallery en ik kocht dat bij Madeline de Stoffenmadam, maar ik denk dat het uitverkocht is. Ik maakte voor trouwens voor de eerste keer maatje 4j voor Hanne, nadat het kind maar liefst 2,5 jaar dezelfde borstomtrek had, kreeg ze zowel in de lengte als in de breedte een scheutje.

DSC_0206

20 thoughts on “Met prinsessenmouwtjes

 1. Een pracht van een jurk! Die pofmouwtjes zijn geweldig. Kan dat dat die niet bij mijn Tinny zitten? Of is dat nog omdat ik het ‘oude’ patroon heb?

  1. Bij het oude patroon zitten die inderdaad niet! Het nieuwe is trouwens echt een aanrader, zeker de moeite waard om te kopen. Veel meer opties, en de mouwtjes van Januu en Ishi jurken passen er ook op.

  2. Die zaten inderdaad niet in het oude patroon. Wie dat kocht krijgt het nieuwe gratis (tot 6j) of voor €2.50 (tot 12j). Stuur me even een mailtje en ik breng dat in orde voor je 😉

 2. Mooi! Hier ook een Paw Patrol fan, hoewel de prinsessen de laatste tijd ook op het toneel mogen verschijnen. Misschien mij ook nog es aan een prinsesserige Tinny Dress wagen :-).

 3. Heel mooi Katrien! Sneeuwwitje zou deze goedkeuren, en wensen dat Mr Disney deze voor haar had bedacht 🙂 Eloise kijkt trouwens ook naar dat flitsende gedoe, Paw Patrol, Shimmer & Shine… pffff 🙂

  1. Check…. En hier zijn dat nog altijd toppers, hoewel Aube nu al 6 is… ik snak naar normale programma’s…

  2. Check…. En hier zijn dat nog altijd toppers, hoewel Aube nu al 6 is… ik snak naar normale programma’s…

Comments are closed.