Een prachtig tulpenboeket

Ik heb de hele week met een big smile door het huis gelopen. We kregen super lieve reacties en jullie kochten de Tulip met velen! Dank je wel! Vandaag wil ik jullie een overzichtje tonen van de blogtourtulips, maar ook van de jurkjes en tops die ik de afgelopen week vond op IG en facebook. Het deed me deugd en nu pas echt beseffen: Oh my God, we hebben echt een patroon gemaakt en mensen kopen dat!

Testersoverzicht
VLNR: Aukje, Liezewiezewoes, Blanche, SopopoSew, Inspinration, Emma&Mona, Liesellove, Liezewiezewoes, Lily&WoodyOverzicht testers 2VLNR: LolaWithLoveKhadetjesBambiblauw – Elki – Bel’EtoileMinniemiePetrol&MintWoohoobyDavina – Hanne

We mochten ook al enkele Tulpjes van jullie bewonderen. Het doet me erg deugd, om te zien wat voor moois jullie er van gemaakt hebben! De versies met 2 kleuren paspel hadden we zelf nog niet uitgevonden, supermooi! Dank je wel allemaal!
Tulip overzicht

VLNR: MamadammekeSofie CuyversIensel – LeinemeinMolemieke – Bellelien –  MadebyelkeCreatieveCatoo – Petite CélineFleur SebregtsBelleviPlus twee is 5!

Je kan nog tot vanavond 24u je patroon bestellen met de kortingscode HAPPYTULIP, dus snel zijn is de boodschap!

En u bent nog niet helemaal van het Tulip geweld af! We brengen namelijk over een paar weken ook een Engelse versie uit.

9 thoughts on “Een prachtig tulpenboeket

  1. De mijne is ook eindelijk af 🙂 en heb ik zojuist op mijn blog geplaatst.
    En ik ga hem in de herfst maar combineren met een dikkere maillot en een vestje. Het zou toch zonde zijn als ze hem niet draagt.
    Bedankt voor het patroon en volgend jaar volgt er zeker een nieuwe versie.

  2. Zo leuk om ze allemaal bij elkaar te zijn, een prachtboeket.
    Ik ben er zeker van dat er nog vele zullen volgen!

  3. Prachtig patroontje! Helaas is mijn dochter al 1m40 (ondanks haar 8 jaar) en draagt ze meestal een 146. Dus ik vrees dat het patroontje al te klein is. Tenzij jullie tips hebben om het te vergroten?

Comments are closed.