Een zomerse dag

Het Stoffenhuis, dat opende toen ik net naaide. Aangezien er hier echt niets in de buurt is, was ik heel blij toen ik dat nieuws hoorde!
De opening toen was een ware overrompeling. Het kleine winkeltje stond bomvol en rollen stof werden aan mekaar door gegeven :-). Een succes dus!
Enkele jaren later is datzelfde Stoffenhuis een vaste waarde in Bree, maar de winkel die barstte wat uit zijn voegen. Na veel getwijfel heeft Sincha de knoop doorgehakt en verhuisde ze recent naar een groter pand. Keihard hebben ze daar gewerkt, maar ik denk dat het de mooiste stoffenwinkel is die ik al zag!
Ik werd uitgenodigd om samen met Eva, Marleen, Esther, Lindsy en uiteraard Sincha zelf een dagje te gaan naaien aan haar nieuwe workshop tafel! En we mochten een stofje kiezen uit haar prachtige aanbod. Ik koos voor een eenvoudig, maar wel heel mooi stofje van Art Gallery. Het patroon is al basis dat van Once Upon A party maar ik voegde een schulprandje en een fake knopenpatje toe. De knoopjes komen ook van het Stoffenhuis.
 Ik ging met Hanne foto’s maken in ons buurdorpje Thorn (NL). Ze noemen dat ook het “witte stadje”. Echt prachtig om eens door te wandelen.
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren geeft Sincha 10% korting op alle stofjes van Art Gallery tot en met 6 juli!
Het gaat hier voorlopig wat rustiger zijn :-). Jullie zagen hier al dat ik een date had met Eva. En dat heeft zo zijn redenen gehad.. . Maar geen zorgen, ik ben snel helemaal terug ;-).Een fijne zomer allemaal!

20 thoughts on “Een zomerse dag

  1. Ik was onlangs ook in het Stoffenhuis, en je hebt gelijk, prachtige winkel…. En dat dorpje, daar waren wij deze zomer ook 🙂 Maar het gaat hier natuurlijk over je jurkje, en das echt zo mooi!

  2. Supermooi!! En dat randje maakt het echt helemaal af zeg, zo schoon!!! Jij ook een fijne zomer en wat er ook is: succes ermee!

Comments are closed.