Een Simple Dress met een tunnel – extra patroondeel!

Toen ik de Simple Dress tekende, zat deze optie al in mijn hoofd. Ik besloot om ze niet bij het patroon te zetten, omdat ik het simpel wilde houden, maar uiteindelijk vind ik ze te leuk om niet met jullie te delen!
Ik bestelde een lapje van een van de prachtige stoffen van Eva Mouton bij Bambiblauw. Dit is een geweldige stof om te verwerken! Ik werd niet gesponsord, dus u mag me op mijn woord geloven. Super zacht, heel mooi geprint en het blijft mooi in de was!
Als lintje gebruikte ik een zilveren veter die ik kocht bij Shoe Discount. 

De instructies en het patroondeel vindt u door HIER te klikken.

Je mag nog altijd delen door de #kaatjenaaisels en #simpledress te gebruiken!

11 thoughts on “Een Simple Dress met een tunnel – extra patroondeel!

  1. Simple dress valt wat te ruim uit voor mijn dochter. Wat nu? Kan ik het gewoon een centimeter versmallen startend onder oksel tot onderaan aan beide kanten of is het model er dan uit?

  2. Keitof! Ik heb er al eentje af. Spreken we dan een simple dress dag af voor op het schooltje? 😉 Ze zijn al met 3 die er eentje hebben.
    Ik ga je patroon nu gebruiken om snel een wit t-shirtje te maken van een oude van papa. Dus een driedubbele merci voor je supertof patroon! Hopelijk volgen er nog heel veel 😉

  3. heerlijk 🙂 en ik moet dat hier ook snel naaien… al moet ik nog even een evenwicht vinden nu ik terug aan het werk ben 😉

  4. Top top top! Dit komt als geroepen. Vanmiddag weer een simple dress voor jongste dame gemaakt en idd, tijdens de arbeid zat ik al te denken hoe ik er op de hoogte van de rimpeltjes toch een mooi tunneltje zou kunnen maken..dank!

Comments are closed.