Noë Jas #lamaisonvictor (en je kan het tijdschrift met het patroon winnen!)

Ik maakte op ons naaiweekend ook nog een jas (zei ik al dat ik kei – productief was?). Namelijk de Noë jas uit La Maison Victor 1/2016. Ik bereide me thuis al voor en tekende het patroon en knipte al alles uit.
Een heel eenvoudig maar klassevol jasje vind ik het. Ik gebruikte een mantelstofje van Max en Lola dat ik al een hele tijd geleden bij Mon Depot kocht. 

Ik maakte een 110 voor mijn 4 jarige die ook maat 110 draagt. Hij valt dus mooi op maat. Als enige opmerking kan ik geven dat de mouwtjes smal zijn. Probeer van deze jas dus geen dikke winterjas te maken, want uw kind gaat er niet inpassen. Of ge zou moeten verbreden natuurlijk. Maar voor de lente vind ik het wel gaan. 

Het feit dat de jas met een rits sluit kan ik alleen maar toejuichen. Het patroon zit mooi in mekaar met het flapje enzo. 

Ik zou ik niet zijn, als ik voering voorzag. Ik koos voor fluo gele soft – chell. Heel zacht maar toch water – en winddicht. Dat maakt de jas een pak warmer. In de editie met de Chloë jas, leggen ze bij LMV goed uit hoe je zelf de voering kan tekenen en in de jas naaien.
Op naaiweekend kregen we een goed gevulde goodiebag, waar ook dit exemplaar inzat met het patroon van dit jasje. Ik heb hem dubbel, dus geef ik deze weg!
Je kan meedoen, door gewoon een reactie achter te laten onder dit bericht! (enkel voor Belgische en Nederlandse lezers)
Ik maak de winnaar op 1 april bekend!

37 thoughts on “Noë Jas #lamaisonvictor (en je kan het tijdschrift met het patroon winnen!)

 1. Wat een schoon jasje!
  Dat patroon zou ik ook wel willen maken! Ben beginnend dus zal eerder volgend jaar zijn zodat ik meer ervaring heb.
  De LMV is zeer welkom, ik maak graag kans!

 2. Wauw zeg, wat een ontzettend stijlvolle jas! Goed idee om te voeren met de softshell, en bovendien nog eentje in een supertof kleur! Hanne is er ontzettend mooi mee.
  En een abonnement op LMV, dat staat op mijn verlanglijstje maar werd tot nu toe door niemand gekozen 😉 Ik doe dus graag mee!

 3. Heel mooi! Die flashy binnenvoering maakt het helemaal af en ga ik zelf in gedachten houden. Ik heb hier al 2 stofjes klaarliggen die ik kan gebruiken 😉 Nu hopelijk binnenkort het patroontje 😉

 4. Super jasje! Ik doe ook graag mee voor het boekje: hier moet deze vakantie ook nog een jasje genaaid worden ?

 5. dat staat hier ook nog op mijn "toe naai" lijstje. is heel mooi geworden. ik heb een abonnement, dus de LMV, daar mag je iemand anders gelukkig mee maken

 6. Die wil ik wel winnen ! Schoon manteltje, maar dat je dat aandurft in zo'n bleke kleur…. als de dochter hier dat zou dragen zou dat heel vaak in de was moeten 😉

 7. Wat een super style volle jas ����
  En het staat je dochter prachtig een echte dame. Ik zit op naailes en moet een nieuw project bedenken en dit zou fantastisch zijn dan kan mijn dochtertje ook keurig voor de dag komen. Zou super zijn! ����

 8. Wat een gave actie. Een plaatje van een jas. Ik hoop echt dat ik win zodat ik deze jas voor mijn dochtertje van 6 kan maken.Prachtig.

 9. Wauw, wat een mooie jas! Ik vind hem heel prinsesserig zonder kinderachtig te zijn 🙂 Je zou mij heel blij maken met die LMV!

 10. Prachtig, ik ben jaloers op jullie creativiteit, mijn naaisels steken nog steeds in dezelfde tas als toen ik thuiskwam, volgende week nog eens een naaispurtje trekken.

 11. Opnieuw een prachtexemplaar Katrien!! Ben benieuwd hoe de rits met het "flapje" er precies ingezet wordt, dus de LMV zou absoluut welkom zijn!

Comments are closed.