I think I saw a pussycat

De retrostofjes van Michael Miller, dat blijven toppers. Enkelen liggen hier al jaren in de kast, anderen raken de kast niet. Op naaiweekend dook ik als een van de eersten in de couponnenbak van de pop – up van Cas en Nina. Ik vond daar een prachtig couponnetje van 95cm. Dat is net genoeg voor een A – lijntje met een “froezel” (zoals zij dat noemt).
Ik gebruikte het patroon van “Once upon a party” van Ienemiene. De froezel komt van een Butterick patroon dat ik hier ooit gebruikte. 

Het kleedje met model op de foto krijgen is hier geen “vanzelfsprekendheid” meer. Hanne is het allemaal nogal snel beu tegenwoordig… . Dus u krijgt het enige iets of wat fatsoenlijke dat er van die massa foto’s overbleef… 

17 thoughts on “I think I saw a pussycat

  1. Ik zou anders echt niet weten hoe ik ze moet noemen 😉
    Maar zo een froezel vooraan, dat vind ik dus ook helemaal top! topjurk!

Comments are closed.