Birthday girl!

Mijn klein patatje werd woensdag 4 jaar. Al vier jaar, de tijd gaat echt waar zo snel.
Al kan ik niet ontkennen dat ik content ben, dat wij uit de pampers zijn… .
Hanne groeide op die 4 jaar uit, tot een lieve maar ook zeer bazige kleuter.
Hanne komt nogal “gereserveerd”  over op vreemde plaatsen(heeft ze van mij 😉 ), maar maakt dat thuis dubbel en dik goed door haar grote zus rond te commanderen. Ze is ook een knuffelkind, en leest heel graag verhaaltjes. Ze verzint ook graag verhaaltjes, over het playmobil kindje Melissa die op haar bed door het huis vliegt. :-).
Ze is zoals heel veel van haar leeftijdsgenootjes een grote “Frozen” fan. Dus ze kreeg voor haar verjaardag een jurk die best door Elza gedragen kan worden. Een mooi wintertafereeltje met glittertjes in de stof.
Met uiteraard een vleugje roze en heel veel zwier.

Het patroontje tekende ik zelf. Het is een lijfje met prinsessennaden (aja want Elza is een prinses). Daaronder een  dubbele rok met telkens 6 panden. De voeringrok komt onder de bovenrok piepen voor extra prinsessengehalte. Het kleedje sluit met een blinde rits.

Hieperdepiep hoera lieve schat! Je bent al 4 jaar een geweldig deel van ons leven!
(Het is trouwens de bedoeling dat het patroontje ooit uitkomt hoor, er komt sinds vorige week een poetsvrouw. Dus wie weet krijg ik eindelijk een beetje meer tijd… )

21 thoughts on “Birthday girl!

  1. De link met Frozen had ik nog niet gelegd toen ik het kleedje zag passeren op Instagram. Maar nu ik dat weet, had ik precies toch beter die stof gekocht toen ik hem laatst in mijn handen had. Liv zou maar wat content zijn met een Frozenkleedje!

  2. Prachtige prinses. Ik had nog een vraagje: een tijdje terug had je het over een patroontje van een jurkje dat je op de markt ging brengen. Enig idee wanneer dit beschikbaar zou zijn want zie dit als een geschikt modelletje voor mijn dochter haar communie in mei volgend jaar. Vond die jurk nl. prachtig!

  3. bij tante Ariel was ze toch niet zo gereserveerd! love die 2 schattepatatten van jullie! geweldig mooi jurkje weer! x ellen

Comments are closed.