Mix & Match: Tiny, Januu en Ishi #straightgrain

Het zat al een hele tijd in mijn hoofd: wat zou er gebeuren als ik die plooien van de Januu niet doorstik tot op de taille.

En toen kwam het perfecte stofje voorbij, namelijk eentje van de collectie van Emma & Mona bij Mon Depot.


Een soepel stofje met wat polyester in. Want als je de plooien niet doorstikt, is het zeker niet nodig om een stevige stof te nemen. 
Ik mixte met de lange mouw van de Ishi jurk en het assymetrische kraagje van de nieuwe Tiny.

De foto’s dateren van een dag voor het accident (ze ging uit de bocht met haar fiets), dus de jurk kan minsten 4 weken niet gedragen worden :(.

20 thoughts on “Mix & Match: Tiny, Januu en Ishi #straightgrain

  1. Aaaaaaah Katrien!!!! Dit is griezelig!!!! Ik had dezelfde jurk, maar echt KRAK dezelfde jurk in mijn hoofd, en KRAK hetzelfde stofje vorige week besteld bij Mon Depot. De post is mij echter niet welgezind en een week na bestelling nog steeds geen stofje te zien… Maar echt niet normaal, ik viel van mijn stoel toen ik deze post zag. Echt schoon, schoon, schoon en ik ga toch mijn plan alsnog uitvoeren want zo een jurkje moet hier ook in de kast komen 🙂

  2. Prachtig jurkje! Ben dol op ruitjes! Veel beterschap aan de kleine meid! Gelukkig heeft ze genoeg andere schone kleertjes die ze wel aankan 😉

Comments are closed.