Kids on tour: My partner in crime AKA Sisko by Mieke

Al van haar eerste blogpost, had ik een gevoel van “herkenning”. De dingen die zij maakte, spraken me altijd aan en ik vind haar schrijfstijl heerlijk om te lezen.

Mieke mailde me, en tot mijn grote schaamte, las ik die mail pas maanden later (want ik lees zelden mijn mails op dat adres). Oh zo jammer dat ik dat vond! Met het schaamrood op de wangen mailde ik toch maar terug, hopend dat ze niet boos zou zijn. Gelukkig was dat niet zo en toen was er al sprake van samen eens “iets” te doen! Mijn partner in crime voor deze blogtour was dus snel gevonden!
Door haar creativiteit en connecties is deze blogtour geworden wat ik gehoopt had!
Haar Janneke is een gevestigde waarde bij de baby – cadeaus en haar naaisels blinken uit in zelfrelativering en originaliteit. Haar stijl eerder  kleurrijk casual met af en toe eens een zwierig uitspatting!

Dus benieuwd voor wie Mieke mocht naaien? Ga snel hier kijken… 

3 thoughts on “Kids on tour: My partner in crime AKA Sisko by Mieke

Comments are closed.