Kids on tour: by eva maria

Jullie konden het donderdag al lezen en vandaag beginnen we er ook echt aan! Ik moet niet vertellen zeker hoe gelukkig ik ben met de blogsters die meedoen! Stuk voor stuk dames met een eigen stijl, waar ik altijd wel dingen van meepik.

We beginnen dan ook niet met de minsten: Eva van by eva maria en Marleen van Petrol &Mint mogen vandaag de spits afbijten. Wil je weten voor wie Marleen mocht naaien? Ga dan even bij Mieke kijken 

Eva werd al eens geïnterviewd voor KCW, mocht meedoen aan de vorige editie van Stylo en gaat een boek schrijven. Dan zijt ge een grote madam in de blogwereld. 

Ik ga eerlijk bekennen: de idee van deze blogtour kwam een beetje door Eva haar prachtige naaisels. Ik worstel namelijk, net zo als velen, een beetje met mijn tiener en haar stijlkeuzes. Ik mag zelden nog iets naaien voor haar. Maar bij toeval was ik aan het lezen bij Eva, en Julie keek mee. Ze was superenthousiast! ZO een dingen mocht ik wel naaien. Dus sindsdien laat ik haar altijd meelezen als er iets gepost wordt en zijn we “Eva Groupies” :-). Julie zei: Iets van die mevrouw zou ik ook wel willen! En voila, de idee voor “Kids on tour” kreeg vorm.

Ge kunt u dan ook wel voorstellen dat ik heel blij ben, dat ze JA zei toen we vroegen of ze mee wou doen!
Tijdens onze ruildate, bleek het ook nog eens een heel sympathieke madam te zijn. 

Benieuwd voor wie ze iets maakte? Ga dan snel lezen hier.

4 thoughts on “Kids on tour: by eva maria

Comments are closed.