Borduursel

Ik kocht nog een toffe applicatie bij Veritas. Hanne vindt die applicaties geweldig.
Ik wou ze niet in het midden van de jurk strijken en zo eenzaam en alleen vanonder op een jurk vond ik ook niets.


Dus op een avond waar eer weer niets op TV was, nam ik naald en draad en borduurde er nog gras en een ballon bij. Ik kreeg ooit bij een bestelling van Mon Depot een zakje met gekleurde pailletjes die ik lukraak een beetje mee naaide in mijn borduursel.
Ik streek eerst de kat op het voorpand en daarna met een potlood de rest van de tekening.
Het borduursel is zeker niet van geweldig schone gelijkmatige steken enzo, maar wat ben ik ik verliefd op deze jurk!
Ik begon van een JANUU bovenkant, maar tekende zelf een gecentreerd A – lijn deel voor eronder.
Voor het geborduurde deel gebruikte ik een iets dikker katoentje, de bovenkant en achterkant van de jurk zijn mantelstof. Ik kocht dat vorig jaar bij Mon Depot. Het is van Anne Kurris en er zit een mooie gouddraad in verweven. Ik bestelde 2m en het komt alleen uit de kast als ik een duidelijk plan heb. Ik vind het zelf de mooiste stof uit mijn kast.

Ik ga het kleedje combineren met een mooie lange cardigan van de HB collectie bij JBC.
Hanne is zelf trouwens helemaal zot van deze outfit. En pailletjes op de jurk, EN goud in de jurk, EN glitters in de cardigan. Het feest kan hier niet op :-).
Mijn exuses trouwens, voor de slechte foto kwaliteit. Het gaat binnenkort beteren, ik beloof het!

44 thoughts on “Borduursel

  1. Het is niet zo vaak dat ik echt een kleedje prachtig vind maar dit exemplaar: woow! heel mooi .. echt heeeeeeel mooi. proficiat … natuurlijk ben je er verliefd op euhmm ik trouwens ook, mooie dochter trouwens ook 🙂

  2. O wat hou ik toch van jouw stijl. Deze jurk is ook weer ongelooflijk origineel. Ik kan haar enthousiasme dan ook helemaal begrijpen!

  3. Dit is echt super tof!! Het model van het jurkje, geweldig, eenvoudig, maar top! (hoe breed werk je naar beneden toe?) En die applicatie, leuk gedaan zo! (ook maar es naar veritas wist niet dat ze die daar hadden 🙂 hebben ze nog meer?)

  4. Super leuk! Ik ging ook aan de slag met de veritas applicaties. Gisteren alles geknipt en gestreken. Straks in elkaar zetten 😉

  5. Dat kan ik geloven dat ze deze jurk helemaal geweldig vindt!! Hij is echt prachtig!
    Een beetje glitter & glam, dat vinden alle kleine meisjes het einde.
    Superleuk bedacht, die pailletjes en de ballon en dat gras!

Comments are closed.