Mijn JAANU

Ik ben tot op heden nog steeds Hanne’s beste vriend. En Julie en papa ook :-).


Ik was eigenlijk niet van plan om het patroon te kopen. Ik heb al zooooveeel patronen. Maar dit vond ik er eentje dat de moeite waard is om geld aan te besteden. Het is een origineel ontwerp. Mooie lijnen en een patroon dat goed in mekaar steekt. Feestelijk maar zonder teveel frullen. Helemaal StraightGrain :-).

Zoals velen ging ik voor de Norah versie met de 6 plooien.Ik koos voor een mooie stof van Miss Chips, tot op heden nog steeds te koop bij Mon Depot. Het is een erg mooie stof, wat dikker en stijver, maar toch heel zacht. De bolletjes liggen er zo wat op. Ideaal voor dit patroontje. Voor meer details bezoek zeker de blogtour, want die is nog bezig denk ik! De maattabel klopt trouwens perfect! Ik maakte een 3 jaar op basis van de tabel en moest niets veranderen. 


De jurk gaat de kast in voor school, wegens nog veel te veel zomerjurken die veel te weinig uit de kast komen (naaktloper, weet u nog? 🙂 )

18 thoughts on “Mijn JAANU

  1. Zo zo zo mooi! Echt een perfecte stofkeuze voor dit patroon, en wat staat ze er weer prachtig mee! Dankjewel om zoiets moois te maken met ons patroontje!

Comments are closed.