Bezige bij (en de rijkelijk late uitslag van de give – away)

Ik ben druk bezig de laatste week. Met vanalles tegelijk in feite. Maar nog niks om te laten zien.
Sommige dingen zijn af, maar mag ik nog niet laten zien, andere dingen zijn in verschillend graden van afwerking. Nog andere dingen zijn al enkele keren gedragen, maar liggen in de was en er zijn nog geen foto’s.Bij deze enkele foto’s van waar ik mee bezig ben… 
 Een jurk voor een collega
Een test jurk

 Jurkjes voor 3 schattige meisjes
 Een Ocean – dress voor mezelf, al en hele tijd af maar geen foto’s.
En dan is het ook nog eens moederkensdag. Ik kreeg een prachtig zelfgemaakte armband en ketting van meisjes. De shoe zorgde voor een zalig ontbijt op bed.

Dan moet ik nog 2 winnaar bekend maken. Ik telde en liet Julie 2 nummertjes zeggen:
De winnares van het jurkje is:
Sylvia @ lilyenwoody
De winnares van LMV is:
Fenna Achternaam
Merci allemaal om mee te doen en tot binnenkort!

12 thoughts on “Bezige bij (en de rijkelijk late uitslag van de give – away)

  1. Dat ziet er weer allemaal super uit, de stofjes voor die 3 jurkjes vind ik héél mooi! Keep up the good work 😉

  2. Ik ken dat hier ook met vanalles bezig weer geen elastiek in huis dus dat kan ik niet afmaken , wacht ook nog een paar stofjes af waaronder het ananasstofje, wil net zon jumpsuitje maken als jij hebt gemaakt ! Groeyjes anoeska

Comments are closed.