Een klein beetje feest…

Ik heb verschillende redenen om jullie te bedanken dezer dagen. Ten eerste ben ik blijkbaar helemaal mijn tweede blogverjaardag vergeten in het begin van deze maand. Ik blog ondertussen 2 jaar en dat geeft me veel voldoening van mijn naaiwerk.Jullie lieve reacties laten me elke keer een beetje zweven! Merci!
Ik startte ook met Juliette, mijn kleine zelfstandige zaakje dat goed draait. Voor de mensen die al bestelden, ook een welgemeende dankjewel. Zo kan ik mijn drang naar het jurken maken nog betaalbaar houden ;-).
Waar ik ook helemaal van ondersteboven was, waren de overweldigende reacties die ik kreeg op het Bambikleedje. Het haalde zelfs de blog van Kids Clothes week. Ik zag daar trouwens bijna elke dag foto’s van Belgische blogsters, we zijn goed bezig hier in ons kleine landje. Als ik ooit illustrator onder de knie krijg maak ik er een patroontje van, maar verwacht het nog niet snel. Mijn computerkennis is niet zo geweldig :-). Maar de shoe gaat me helpen en ook bij Mieke kan ik altijd om raad vragen. Merci!
Als laatste won ik ook nog een jaarabonnement op La Maison Victor met de foto’tjes die ik instuurde van Hanne haar Jill jurk. Super!
Ik ben een gelukkig mens de laatste tijd :-).
Een lieve vroedvrouw heeft me gevraagd om jurkjes te naaien voor haar 3 meisjes. Want ze moeten naar een feest einde juni. Vorige week ging ik langs om modelletjes en stofjes te kiezen. Een van de jurken wordt er eentje met een gat op de rug en een strik om te sluiten .
Ik maakte dat nog niet eerder en wou vooral weten hoeveel plaats de strik in het midden zou innemen. Zo kon ik het patroon tekenen zonder dat de halslijn zou verbreden door die strik. Alé goed, dat is dus gelukt ondertussen. Ik tekende een getailleerd lijfje met een klein kapmouwtje en een iets wijdere hals. Je vindt zo een patroon met een gat op de rug ook in Stof voor durf het Zelvers 2. 
Om te testen tekende ik een klein maatje uit. Namelijk maatje 86/92. Ik kan daar niks mee met zo een maatje. Dus ik geef deze jurk weg aan iemand  wiens kindje/kleindochter/nichtje/buurmeisje er in past!
De juiste afmetingen van de jurk zijn:
* oksel – oksel: 26cm
* taille volledig rondom: 52 cm
* Lengte: 43cm
Er zit geen rits in de jurk, ze gaat vanboven open met de strik. Het bovenstukje is gevoerd met een dun katoentje, de rok is niet gevoerd. 
Natuurlijk heeft niet iedereen zo een schattig klein meisje rondlopen in de buurt. Daarom kocht ik een extra exemplaar van LMV bij de krantenboer en geef ook eentje weg aan een andere gelukkige. 

 Hoe kan je winnen?
* Je bent volger van deze blog;
* Laat in een reactie na wat je graag zou winnen;
* Je woont in België of Nederland

De give – away loopt tot vrijdag 1 mei, 20u. Dan laat ik een onschuldig handje 2 winnaars trekken.

Succes!

74 thoughts on “Een klein beetje feest…

 1. Dat jurkje! Nog een beetje te groot voor mijn dametje, maar daar groeit ze vanzelf in! Ik doe graag mee…
  En gefeliciteerd met al deze happy things! Terecht ook, je maakt prachtige dingen 🙂

 2. Heel mooi gemaakt dat kleedje.! Ik zou graag meedoen voor de lmv. Ik twijfel altijd of ik het wel of niet zou kopen, dus misschien is dit de eerste stap :D.

 3. Proficiat! En heel mooi! Mijn klein nichtje zal net niet meer in het jurkje passen denk ik en ik heb zelf een abo op LMV dus doe niet mee aan de give-away maar wou je toch even feliciteren. 🙂 Groetjes

 4. Ik ken een klein meisje dat super zou staan met dit jurkje. Ik doe dus graag mee. Ik volg via bloglovin, is dat ook ok?

 5. Proficiat met je 2e blog verjaardag…. ik geniet steeds van jouw creaties. Super!
  De nieuwe LMV heb ik al, maar mijn metekindje wordt weldra 2 jaar en het jurkje is echt iets voor haar, dus doe ik graag mee!

 6. Altijd leuk om hier te komen piepen! En wat zou dat jurkje mijn bijna twee jarige perfect passen! zo mooi!

 7. Amaai, is dat al zo lang!? De tijd gaat vooruit!
  Proficiat met je 2-jarige blog en met al wat je gewonnen hebt 😉
  Het boekje heb ik al dus ik doe mee voor het kleedje, om daar dan wel een ander meisje héél gelukkig mee te maken 🙂

 8. Wat een mooi jurkje! Jammer dat mijn eigen dochtertje nu net naar maat 98 gaat. Dus dan zou ik graag de nieuwste LMV winnen!

 9. Gefeliciteerd met je blogverjaardag en je successen! Fijn dat je naaiwerk zo gewaardeerd wordt! Naaien is super leuk en als je er dan ook nog zo'n positieve reacties op krijgt, wordt je er wel helemaal blij van.

  Leuke give-away! Ik doe graag mee voor de LMV!

 10. Oh, wat een prachtig jurkje! De nieuwste LMV heb ik al, maar ik heb hier nu heel toevallig zo'n meisje met die maat rondlopen dus ik doe heel graag mee voor het jurkje! En ik kijk ook al uit naar het patroontje voor de bambi-jurk!

 11. Proficiat zeg! Ik volg je blog heel graag. En hoewel ik geen meisjes in huis heb, ben ik fan van je kleedjes! En ik heb wel een nichtje die zou kunnen schitteren in dit jurkje 🙂

 12. Van harte proficiat met je blogverjaardag! ik hoop dat je er nog vele jaartjes bijdoet, want je bent voor mij een inspiratiebron (ik volgde je al een tijdje via facebook)
  Ik ben woensdag ll. meter geworden van een supermooi meisje en ze heet, écht waar: Juliette!
  en nog méér toeval: de mama is hélemaal verzot van flamingostofjes!
  dus als ik zou winnen, dan héél graag het kleedje voor mijn kersvers metekindje 🙂

 13. Graag de LMV, zou mijn eerste naaitijdschrift zijn na veel oefenen met de rokjes van Mme…

 14. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Enne…al die lof is dik verdient want dat bambikleedje, dat was echt de mooiste van alle Bambikleedjes die ik voorbij zag komen (en dat waren er veeeeel). Je inspireert mij in elk geval enorm met je naaisel. Ik zou graag meedoen voor het prachtige zwanrnkleedje maar helaas is mijn kleine meid een flinke 5-jarige. In mijn geval dus de LMV. Bij mij in de buurt niet te koop dus zeer welkom.

 15. Volger van deze leuke blog ben ik al een tijdje!
  Je maakt prachtige dingen,dus Juliette een groot succes zijn/worden.
  Ik doe heel graag mee voor de LMV, want die heb ik nog niet.

 16. Ik kijk nu al uit naar het drievoud van dit jurkje. Deze is al heel mooi, maar jammergenoeg kan ik er niets mee. Maar op die tweede versie van LMV wel, ik nam vorige week een abonnement op het tijdschrift, alleen zal ik pas de volgend editie ontvangen. Dus ik duim voor mezelf 😉

 17. Volger en grote fan van al jouw creaties! Ook dit schattige kleedje is weer een toppertje en zou zo mooi passen bij mijn dochter! Exact de maat dat ze nodig heeft, nu alleen nog winnen 🙂

 18. Dikke proficiat met je blogverjaardag !!!
  Was al altijd benieuwd met wat de winnaar van LMV beloond werd …
  Ik doe graag mee met jouw give-away voor het jurkje: zou ideaal zijn voor mijn nichtje !

 19. Mijn zoontje zou nog wel in het jurkje passen maar gaat er niet zo mooi mee zijn vrees ik. Met die LMV zou ik wel super blij zijn!

 20. Gefeliciteerd met oa je blogverjaardag! Ik zeg onder andere… want het was me ook al opgevallen dat je jurkje in de prijzen was gevallen bij LMV :-)! Je bent goed bezig begot! Ik ding niet mee naar de prijzen want men dochter is te oud en de LMV heb ik al 😉

 21. Proficiat met je blogverjaardag! Wat een superschattig jurkje. Daar gaat een kleine meid heel blij mee zijn. Spijtig genoeg zijn mijn meiden al wat groter, maar een LMV zou leuk zijn. 🙂

 22. Ik geniet al een tijd van de geweldige jurkjes die je steeds maakt! Heb al bergen ideeën opgedaan voor als mijn dochtertje van 1,5 nog iets groter is. Dit jurkje gaat haar deze zomer wel passen, dus ik waag graag een kansje.

  Groetjes Liesbeth

 23. Nog een late gelukkige blogverjaardag! Ik kom hier keigraag inspiratie opdoen. Winnen is altijd leuk. Het jurkje is ideaal voor de komende communiefeestjes 🙂

 24. Allemaal dik verdiend, want je maakt geweldige dingen!
  Zoals ook weer dit jurkje die perfect zou passen voor mijn klein nichtje; ik doe dus graag mee 🙂

 25. Opnieuw een pareltje! Wat kan ik toch nog veel van jou keren, zo een creativiteit en kunde! Toevallig heb ik hier een prachtexemplaartje rond lopen die zou schitteren in dit jurkje! Ik do,g met veel plezier mee! Sofie R

 26. Ik doe ook graag mee voor La Maison Victor! Proficiat met je blog-verjaardag, en de vele originele naaisels… Ik ben jaloers op je creativiteit, ik volg steeds braaf het patroon…

 27. Zo schattig! Ik heb wel een nichtje die er net in moet passe 🙂 Maar ik kocht de nieuwe LMV ook nog niet, dus … En proficiate trouwens, met je 2de verjaardag!

 28. als mijn Elise haar buikske erin geraakt… ik doe mee voor de jurk!
  leuke ideetjes heb jij op je blog trouwens!!

 29. Wauw,prachtig
  Mijn dochtertje zou schitteren in het mooie jurkje,deze zomer gaat zij naar maat 86 ?
  Wij wonen in Ned. En hoe word ik lid van je blog? Ik zie niks staan ?

 30. Het prachtige kleedje is jammer genoeg te klein, maar die lmv zou ik bijzonder graag winnen 🙂
  Dikke proficiat met al je goede nieuws!!!

 31. owww, mijn dochtertje zal er net niet meer in passen. En 't is zo mooi!!! Maar een LMV is hier altijd welkom 🙂
  Veel succes met "Juliette".

 32. Wat een prachtig kleedje! Onze kleine meid zou er beeldig mee staan. Enkel hopen dat de broers van de strik afblijven 🙂
  Ik waag dus graag mijn kans!
  En bij deze nog een Hip hip hoera voor je blog verjaardag!

 33. Proficiat, met je blogverjaardag en al die mooie kleertjes!
  Mijn dochter is al te groot maar ik kan er zeker iemand blij mee maken!
  Ook de LMV heb ik al maar die geef ik dan ook als cadeautje aan een naaivriendin.

 34. Ons blond prutske zou zo mooi staan met dat kleedje! 🙂 En we zitten wmomenteel net op den overgan van 86 naar 92. Fingers crossed!

 35. Mijn nichtje van 9 maand zou prachtig staan met het kleedje 🙂 en mijn zus (de mama) houdt van "flingo's" dubbel win dus :p maar anderzijds hou ik als tantie ook wel van lmv 🙂 (ik volg via bloglovin)

 36. Wauw, dit mooie jurkje wilt mijn kleine meisje wel winnen, ze zou er prachtig mee staan!

 37. toch nog proficiat met je 2de blogverjaardag.
  Had ik maar een dochtertje om dit mooie jurkje te winnen, maar ik hou het wel bij de laatste LMV
  nog veel succes!

Comments are closed.