Ananas Ally

De Ananas stofjes van Aime Comme Marie zijn een toffe nieuwkomer in stoffenland. 
Ik kocht de mijne bij Bellelien in 3 kleurtjes. 
Ik moest me serieus beheersen om er geen jurkje van te maken, maar toverde de roze versie om tot een Ally Jumpsuit uit de zomereditie van La Maison Victor van vorig jaar.

Ik ben niet 100% tevreden. De maten zijn erg ruim. Ik maakte een maatje kleiner dan Hanne haar confectiemaat en vind de jumpsuit nog wat te groot, vooral aan de halslijn en de armsgaten. Maat 92 was denk ik nog beter geweest voor mijn 3,5 jarige.

Die ananasstofjes zijn lekker luchtig, maar ook een tikkie doorzichtig. Met de juiste onderbroek valt het gelukkig niet op.
Voor Julie waag ik het er niet op met deze stoffen.

Zalig deze zon, nog meer van dat graag!

33 thoughts on “Ananas Ally

  1. Tof die jumpsuit in de ananasjes.
    Ik heb hem ook ooit gemaakt en vond hem toen ook heel wijd vallen; is precies wel dikwijls met de patronen uit LMV

  2. Eloise droeg gisteren ook een ally, eentje die ik vorige zomer maakte en toen kilometers te groot was, nu al veel beter… Ik denk dat ik toen de 92 maakte. Super mooi exemplaar trouwens deze!

  3. Heel mooi geworden ik heb de ally inderdaad ook gemaakt vorig jaar vond m ook vrij wijd van boven, vind het hier niet heel storend
    Groetjes anoeska

  4. Heel mooi! Heerlijk zomers met dat stofje. Probleem met de pasvorm ken ik. Vorig jaar maakte ik een verlengde maat 92 voor mijn toen 3,5 jarige. Ook dan was de hals te breed. Ik heb de hals gerimpeld en toen viel het wel mooi.

Comments are closed.