Kriebels!

Kriebels, om die donkere kleren uit de kasten te gooien en plaats te maken voor zomer!
Het is heerlijk weer vandaag, dus konden we nog eens poseren met spulletjes die ik de afgelopen weken maakte.
Van een jurk die ik vorig jaar in de solden kocht, maar niet aandeed maakte ik een rimpelrokje met elastiek. Voering en voile werden samen afgeknipt. Ik moest dus geen zoomkes meer stikken, wel zo gemakkelijk.
Het T-shirt komt van Bel&Bo, maar ik streek er een paillettenapplicatie op. Bij Veritas hebben ze er nu best veel om uit te kiezen. Dat de applicatie meer gekost heeft als het shirt zal ik maar vergeten. 

Ik maakte ook nog een vlindertopje uit La Maison Victor van vorige zomer (die met de Sunny pants).
Het stofje is van Mer du Nord, gekocht bij Mon Depot. Zacht, glanzend en soepel :-). De mouwtjes zijn Bye Bye Birdie van Atelier Brunette. Ik maakte een 152 voor mijn bijna 11 jarige en die past mooi.
 

Ook voor Hanne werd nog wat genaaid, maar die was haar koppige, boze zelve weer vandaag. Dus foto’s zijn voor een andere keer. 

Ik weet graag, wat jullie van mijn creaties vinden! Laat het me weten via een reactie!

11 thoughts on “Kriebels!

  1. Heel mooie stukken. Ik heb ook net applicaties van vzritas op mijn nieuwste creatie gestreken, maar nog niet geblogd. Echt mooi, het maakt het t-shirt "af".

  2. Je hebt mooie dingen gemaakt zeg! T shirt is leuk geworden en het rokje is heerlijk. Zo fijn als het makkelijk te maken is. Leuke top ook die vlindertop! Heerlijk zonnetje zo te zien, geniet ervan!!

Comments are closed.