Jill jurk #bambiblauw #lamaisonvictor

De nieuwe La Maison Victor ligt in de winkel. Ik kijk er toch elke keer naar uit. Er staat meestal wel iets in wat ik graag wil maken.
Deze keer was dat het kleine meisjesjurkje “Jill”.
Een vrij simpele jurk, en mooi duidelijk uitgelegd.

Het stofje maakt hier de jurk af denk ik. Het is een welbekend paneel van Bambiblauw. Zo schoon helder gedrukt, echt de moeite.

Ik kreeg de jurk nipt uit 1 paneel in maatje 104.  De onderkant van de jurk en de mouwtjes werkte ik af met een blinde zoom. Zo is er geen stiksels wat de print breekt.
Mijn modelletje is wat ziek, al heel de week en ziet er maar pips uit. 

De jurk hangt te pronken in de eetkamer, en haalt zo een instant lente gevoel in huis!

45 thoughts on “Jill jurk #bambiblauw #lamaisonvictor

  1. Heel mooi ! Het paneeltje op zich sprak me niet aan, maar deze versie vind ik prachtig ! Een vraagje, ik was al van plan deze jurk met het paneeltje met de bambi te maken. Maar ik vind het stof zo dun, heb jij enkel beleg genomen, zoals in LMV, of heb je misschien de hele jurk gevoerd ?

  2. Wauw! Supermooi! In de "la maison victor" sprak het patroon me niet zo aan maar jouw versie is veel mooier geworden 🙂

  3. Oh je hebt het al gemaakt …bij mij al getekend dat is al iets ….Zo mooi …hoe valt de maat ? Hoe oud is je dochter voor maat 104 ? Super

  4. Ik heb hier het leeuwenpaneel liggen van Bambiblauw en wachtte nog op een mooi patroontje waar ik het voor kon gebruiken. Je gaf me een geweldig idee ?

Comments are closed.