Zomertopje (+ uitslag give – away)

~Een schoon zomertopje, dat had ik nog niet gemaakt voor in de zomerkast. 
Het werd er eentje uit een oude Knippie, in een stofje van Bellelien. Ik kocht dat vorig jaar al, maar vrij laat in de zomer, dus het lag in de kast tot nu.

Het topje heeft vanachter een klein splitje in het rugpand.

In feite werk ik zelden met tricot, omdat ik dat precies niet zo goed afgewerkt krijg. Maar met mijn Pfaff heb ik boventransport en dat gaat heel goed. Er gaan dus meer tricot – maaksels volgen.

Dit is een echt simpel topje, met aangeknipte mouwtjes en elastiek in de taille. Ideaal om terug mee te beginnen.

In de solden vonden we nog een zalig vestje van CKS. 
Bij Bel&Bo vond ik een paar toffe jeansbroeken voor Julie. Ik ga daar eigenlijk nooit binnen, maar na een tip van een collega ben ik toch maar eens gaan kijken. Een jeans voor 17,99euro, daar sukkelt ne mens al niet voor en ze passen echt mooi.
De rijkelijk late uitslag van de give – away dan;
Pakketje 1 gaat naar:
Cupcake Ilse
Pakketje 2 gaat naar:
_katrien_
Pakketje 3 gaat naar:
Tiny
Pakketje 4 gaat naar:
Mumendemiekes
Pakketje 5 gaat naar:
Misstraaitoenaai
Jullie mogen me een berichtje sturen via de facebookpagina van KaatjeNaaisels met jullie adres!

Update: Het nummer van de Knippie in kwestie is 3/2013

Ik weet graag, wat jullie van mijn creaties vinden! Laat het me weten via een reactie!

35 thoughts on “Zomertopje (+ uitslag give – away)

 1. Wat een supertopje!! Ik dacht dit moet ik ook eens maken voor mezelf want toen ik de eerste foto zag dacht ik dat je voor jezelf was…. wat natuurlijk perfect zou kunnen hé!!!
  Ze straalt en opnieuw perfect gecombineerd met andere kledingstukken!

  1. En nu kom ik nog eens piepen … heb al uren en uren 'denkwerk' gehad om een jurkje te maken voor haar vormsel. Het stofje is er al gedeeltelijk (na dagen zoeken), nu zit het model in mijn hoofd, alleen nog in een patroon vertalen. Zal toch blij zijn als het af is, dat ik weer wat meer kan 'freewheelen' (en hopelijk wordt het ook wat)

 2. Heel mooi! Zowel stofje (ligt hier ook al te wachten 🙂 ) als het patroon!! Ben erg benieuwd naar hoe het elastiek verwerkt zit in de taille..is een foto vd binnenkant met uitleg mogelijk? denk dat dit namelijk ook geweldig voor mn dochter gaat zijn 🙂

 3. Zo leuk! Staat haar ook heel mooi.
  Was ook zo geen fan van tricot, maar ben er nu volop mee aan het oefenen.
  Supermooi!

  En nu zie ik net dat ik ook nog gewonnen heb!
  Fijn nieuws! Ik stuur je een berichtje. Dank je wel!

Comments are closed.