Met Max&Lola

Het was weer van snel te zijn bij Mon Depot een tijdje geleden. Ze verkochten zalige stofjes van Max & Lola. Ik was gewapend met tablet en Paypal en klikte waar ik kon.
Deze prachtige stof zag ik al bij de preview en ik moest en zou ze hebben.
Het is een iets stijvere stof, en ook wat dikker. Maar toch vrij luchtig. Ideaal voor de lente, maar dan zonder voering.
Deze stof heeft geen speciale dingen nodig. Ik ging wat op onderzoek uit en Max & Lola is geen merk met frullekes. Simpele lijnen met spectaculaire stoffen (zelfs de papa vindt dat). Meer moet dat niet zijn. 
Ik nam als basis de Louisa jurk van Compagnie M. Ik moet daar nog steeds maar maatje 2 jaar in maken. Ik tekende een kraagje erbij. De mouwtjes zijn de lange mouwtjes van de Louisa maar dan veel korter :-).

Ik weet graag, wat jullie van mijn creaties vinden! Laat het me weten via een reactie!

43 thoughts on “Met Max&Lola

  1. Dit is echt prachtig! Zou je me (ons) willen uitleggen hoe je dat kraagje tekent en toevoegt? Ik heb nog een klein lapje retrostof liggen die ook iets stijver is en wat textuur heeft en zou daar, geinspireerd door deze foto's, eenzelfde jurkje mee willen maken. Heb helaas geen flauw idee hoe ik dat mooie kraagje moet tekenen en toevoegen. Dank.

  2. Oh leuk! Op het eerste zicht dacht ik: wat een schattig kleedje! Ik ga je gewoon een na-apen! Maar met een ander stofje dan want dit prachtexemplaar heb ik jammer genoeg niet! 🙁 Groetjes! M

  3. Ik ging ook overstag voor Max&Lola, en voor Miss Chips 🙂 Eloise draagt ook nog de 2 jaar in de louisa, ik verleng gewoon flink en die jurk zit als gegoten. Goed idee om hier voor een eenvoudige snit te gaan, prachtig is het geworden!

  4. Ik ging ook overstag voor Max&Lola, en voor Miss Chips 🙂 Eloise draagt ook nog de 2 jaar in de louisa, ik verleng gewoon flink en die jurk zit als gegoten. Goed idee om hier voor een eenvoudige snit te gaan, prachtig is het geworden!

Comments are closed.