Naar school

De twee dames mochten voor het eerst naar allebei naar school vandaag. Het moederhart werd zwaar op de proef gesteld, maar ze waren heel flink. 
Voor Hanne maakte ik uiteraard een kleedje. Het werd Giggle uit Homemade Mini Couture met een heel schoon stofje van Bellelien. 
 Voor wie zich afvraagt of Julie nog leeft, hier dan het bewijs. Er mag voorlopig niks meer genaaid worden voor madam… 

Nu de voorrmiddag overleven en we zijn weer vertrokken… 

11 thoughts on “Naar school

  1. Tja tienerdochters, ze beginnen eigenwijs te worden en weten wat ze willen … Niet wanhopen, je zal nog wel voor haar 'mogen' naaien, al zullen het mss voorlopig geen schattige jurkjes meer zijn … Mijn dochter wordt binnenkort 11 en plots wil ze terug kleedjes dragen (na twee jaar weigeren) en vorige zomer heb ik een nukkige tiener dolgelukkig gemaakt met een vink-tas ! Het bloesje van in LMV (butterfly top) staat hier nog op het to-sew lijstje voor de tiener 🙂

  2. Wat grappig, dat ander kindje op die laatste foto -ook in een zelfgemaakte outfit- zit nu naast me in de zetel 😉
    Hoe vond ze de eerste schooldag?

    1. Volgens Febe had ze niet gehuild 😉 Maar ze zei dat ze zelf ook niet gehuild had terwijl ik haar toch met krokodillentranen heb moeten achterlaten. Ik kan ze zelf normaal alleen op woensdag brengen. Ik zal eens zien of ik je herken morgen 🙂

  3. Ze staan er netjes bij om te starten!Hier zijn ze ook vertrokken maar wel wat groter.Mijn dochter is nu laatste jaars in het middelbaar en mijn zoon start vandaag in het 1ste middelbaar.Dus voor hem nieuwe klas,nieuwe school en ook nog eens met de bus…best spannende dag.

  4. Grote dag! Maar met Hanne komt het in dat kleedje in alle geval goed. Instant populariteit verzezkerd 😉 En de grote meiden, die slaan zich er zelf wel door!

Comments are closed.