Babette en Juliette

Hanne kreeg er nog een jurkje bij. Deze keer werd het Babette uit “Zelfgemaakte Kleertjes 2”.
 

Ik koos voor een stofje van Scapa, gekocht bij Mon Depot.

Willen jullie weten wie Juliette is?

Juliette is het labeltje waaronder ik kinderkleertjes zal naaien, voor iedereen die daar interesse in heeft.

Ik werk op bestelling, volgens de maten van jouw kindje met stof wat jij leuk vindt.

Is er iets op de blog wat je heel mooi lijkt? Laat het me weten, dan bekijken we de mogelijkheden!

Voor meer info, kan je altijd even op de facebookpagina kijken!

17 thoughts on “Babette en Juliette

  1. Wat leuk dat je kleertjes op bestelling maakt. Ik wens je veel succes en ben zeker dat er veel geĆÆnteresseerden zijn want je maakt prachtige dingen.
    Ik krijg soms ook de vraag om een kleedje of rokje te maken. Hoe kan ik weten waar je een licentie voor kan krijgen en waarvoor niet? En wat als je verschillende patronen door elkaar gebruikt?

    1. Gewoon vragen aan de ontwerper, soms moet je er iets voor betalen, soms krijg je ook gewoon toestemming voor een klein aantal stuks die je mag verkopen. Kees goed je patronen, soms staat het er al op, dat je kleine hoeveelheden mag maken en verkopen. Andere heb ik gemaild, als het niet ok is, dan moet je je daar bij neerleggen. Patronen door mekaar weet ik zo niet šŸ™‚

  2. Basisdingen teken ik zelf ja, en voor andere vroeg ik een licentie aan. Bepaalde dingen kan ik inderdaad niet maken, bijvoorbeeld voor een Jackie jasje, kan je geen licentie krijgen. Maar van Zonen09 kan je bijvoorbeeld wel een licentie krijgen, of van Liel (voor de boekentasjes).

Comments are closed.