Iets klein en simpel (met een mini – give – away)

Ik heb al veel genaaid, de afgelopen dagen. Maar ik kan er helaas nog niks over bloggen…
Ik maakte al een hemdje, hielp Moeke met haar kleed, deed een poging tot tas voor mezelf (mislukt helaas) en naaide al een kleed voor Julie haar verjaardag.

Maar daar zult ge dus nog even op moeten wachten.
Dit kan ik u wel al laten zien:

De tuto voor dit mapje vind je bij Hilde@home. Het mapje is voor zusterlief.

Het is tevens mijn 100ste blogbericht en daarom doe ik een kleine give – away….
Ik maak nog zo een kaartenmapje voor een dame/heer.
Je kan meedoen door een reactie na te laten op dit bericht en daarbij je favoriete kleur te vermelden.
Ik kijk in mijn stoffenstapel en maak iets in een stofje wat bij jouw voorkeur past.
De give – away loopt tot volgende week donderdag 19 juni. Ik laat dan een onschuldig handje beslissen wie de winnaar is!
Follow on Bloglovin

51 thoughts on “Iets klein en simpel (met een mini – give – away)

 1. Wat leuk! Wel benieuwd naar de volgende posts… Ben blij te horen dat er niet alleen bij mij soms dingen mislukken πŸ˜€
  Mijn favoriete kleuren: blauw, roos,..

 2. oh, ik zou ook graag zo een mapje hebben! En de kleur? Just het zelfste als je al maakte, vind ik fantastisch! Ik ben trouwens heel benieuwd naar uw volgende posts!

 3. Ook van mij proficiat voor het 100ste berichtje. ik waag ook graag mijn kans. Zo'n kaartenmapje staat al heel lang op mijn to-do-lijst & het komt er maar niet van… Mijn lievelingskleuren zijn o.a. turquoise en groen; liefst geen rose & paars-tinten.

 4. Amai super leuk! Een dikke proficiat met je 100ste! Ik heb al eens een ander kaartenmapje gemaakt, maar helaas kunnen ze daar niet allemaal in.. Deze versie lijkt me veel beter! Dus ik doe graag mee πŸ™‚ Ik ben ook in voor een verrassing (het bovenste stofje dat je tegenkomt?) en anders ben ik altijd blij met rood of blauw.

  Nog heel veel naaisucces gewenst!

 5. super! wil ik al heel lang maken, maar durf er niet aan te beginnen.
  kleur maakt me niet veel uit, zolang het stijlvol is πŸ˜‰

 6. proficiat met je 100 Γ© berichtje. Zoek al een tijdje hoe je zo een mapje maakt, wil dit voor al mijn collega's maken.
  Mijn lievelingskleur is blauw alle tinten vind ik mooi.

 7. Tof! Ik maakte dat ook al als geschenkje, maar nog niet voor mezelf… Mijn lievelingskleur is roos, echt fel of babyroos πŸ™‚

 8. leuke give away! Ik wil al langer zo'n mapje, maar het komt er maar niet van om er eentje te maken…

  Mijn lievelingskleur is (fel) groen (of ander fel kleurtje)

 9. daar doe ik graag aan mee! Want zo kleine dingen, dat schuif ik naaisgewijs altijd op de lange baan maar ik zou dat wel echt eens moeten hebben! En in zo een schoon stofke! ideaal dus!

 10. proficiat met je 100e bericht! Zo'n kaartenmapje is wel fantastisch! Ik doe graag mee voor de give away :)!

  Lievelingskleuren? Oh, heel veel. Maar ik ben in een blauw-groene bui vandaag :). Al vind ik diegene die je nu maakte ook heel mooi!

 11. Hier kan ik toch niet aan weerstaan hoor πŸ˜‰ Mijn lievelingskleuren ? Blauwtinten, of knalroos … of gelijk wat eigenlijk πŸ˜‰

 12. Proficiat met je 100e bericht, doe zo verder πŸ™‚
  Voor dit kaartenmapje doe ik graag mee: staat al lang op mijn to-do lijstje maar het komt er gewoon niet van.
  Mijn favo kleur: turquoise (die op je foto met de vogeltjes is helemaal mijn ding πŸ™‚ )
  MamaCin

 13. oh, is dit al het 100ste berichtje, wat vliegt de tijd dan, altijd met veel interesse gevolgd dus leken absoluut geen 100 berichtjes die ik moest lezen πŸ™‚
  Ik doe dus met alle plezier mee aan een give away van jouw vakkundigheid! leukste kleuren?? hmm moeilijke hoor…ik heb eigenlijk geen voorkeur, ik vind alle kleuren geweldig als het maar een leuke (bij mij meestal geometrische) print is πŸ™‚ Komaan, op naar het 1000ste berichtje!
  (en om 1 of andere reden kan ik niet aanmelden/inloggen πŸ™ )
  Groetjes Annelies (vhjonathan@hotmail.com)

 14. Chapeau…100 berichtjes! Ik waag graag een gokje en vind heel veel kleuren leuk dus als ik win laat ik me verassen ..

 15. leuk!! Ik volg je echt nog maar net, en meteen een give-away! Tof zeg! Proficiat met je 100e blogbericht!! Dat er nog vele mogen volgen πŸ˜‰
  Mijn kleuren: rood, turquoise, paars, … en nog vanalles πŸ˜‰ alleen zeker geen oranje voor mij!

 16. Als ik deze nu al eens kon winnen (oranje misschien?), dan hoef ik alleen maar heel dringend nieuwe kids-ID's te gaan bestellen …

 17. Oh, ik doe mee! ZoΒ΄n mapje staat al erg lang op mijn to-sew-lijst, maar geraakt er om een of andere reden nooit af… Lievelingskleur is blauw.
  Trouwens, heel erg benieuwd naar de naaisels!

 18. Proficiat!!! Leuk hebbeding, heb het al een paar keer zien passeren en elke keer denk ik, mmmm, dat is handig, moet ik ook eens maken. Maar tijd hΓ©…ik waag dus graag ook mijn kans. Meest geliefde kleur: Navyblauw!

 19. Wat een leuk naaisel!!! Hier spijtig genoeg niet al te veel tijd om te naaien, mijn zoontje sukkelt met zijn gezondheid πŸ™
  Mijn favoriete kleur is blauw en ik hou van printjes.

 20. Zo'n mapje kan ik ook wel gebruiken om orde in de chaos te scheppen.
  Mijn lievelingskleur? hmm ik hou erg van donkerpaars, maar blauw vind ik ook mooi.

 21. oh proficiat !! deze staat ook al lang op mijn to-do lijstje, maar het komt er maar niet van πŸ˜‰ dus doe ik graag mee om er eentje te winnen !! alle kleuren zijn eigenlijk mooi!! maar mijn jongste hier zou zeggen 'rood', dus iets in de tinten rood? en nog veel succes verder met je blog !!

 22. Lijkt mij super handig en staat al een tijdje op mijn to do lijst maar het lukt er niet van te komen om het te maken. Er eentje winnen is natuurlijk handiger. Felle kleuren blauw, blauwgroen, groen daar kan je niet mee misdoen.

 23. Heel mooi en handig mapje. Welke kleur vind ik mooi? Paars. Maar eigenlijk alle felle kleuren. Dan vind ik mijn kaartenmapje snel terug in mijn handtas:)

 24. Dat kaartenmapje is iets dat al superlang op mijn to-dolijstje staat! En dit is wel een heel mooi πŸ™‚ ik ben fan van de vogeltjes! Je mag bij mij volledig kiezen, al zeg ik wel eerlijk dat dit kaartenmapje volledig mijn ding is πŸ˜‰

 25. Mooi ! Die tutorial van Hilde staat hier al keilang op de to-do-lijst…
  Ik zet een linkje bij mij naar je give-away.
  Voor mij is groen de allermooiste kleur !

 26. O ja, graag! Ik zou eigenlijk ook heel graag iets kleins van onder mijn naaimachine laten rollen, maar zelfs die tijd ontbreekt :-(. Een give-away winnen dan maar :-)? Mijn favorieten zijn grafische prints en petroleumblauw en limoengroen. Maar eigenlijk ben ik wel in voor een verrassing, dus laat maar komen πŸ™‚

 27. Hoera! Proficiat met je 100ste blogbericht!
  Zo'n kaartenmapje zou hier erg goed van pas komen. Je maakte hem in een stof dat al eeuwen in mijn kast ligt en die ik blijf koesteren. Zo mooi vind ik ze.
  Als ik win krijg je carte blanche, ik hou van heel veel kleuren. Enkel paars en disney roze zijn mijn ding zo niet.

 28. Ooh leuk! Ik doe mee en mijn lievelingskleur? Ffft veel kleuren eigenlijk maar ik hou van oker, goud en felle kleurtjes!

Comments are closed.