Een sjiek madammeke

Ik maakte de “Pleated Jumpsuit” van Elegance & Elephants. Het is een gratis patroon, dus allen daarheen zou ik zeggen :-).
Ik gebruikte een van de stofjes die ik als eerste kocht, ongeveer 1,5 jaar geleden. Ik kocht toen 2 meter omdat ik toen nog dacht dat ik voor een rimpelrokje met breedte 160cm ook werkelijk 160cm stof nodig had :-). Het verstand dat ik gewoon 2 lappen moest knippen kwam pas kort daarna. Met het gevolg dat ik nog een heel stuk over had natuurlijk. 
 De papa vind ons Hanneke er een sjiek madammeke mee. 
Stilstaan zat er weer niet in vandaag :-).

Nog 6 nachtjes slapen en ik ga met zusterlief richting de andere kant van het land voor een uitstapje. Sjiekebiele, Koekepeertje en De Stoffenkamer, ik kom er aan!!!
Follow on Bloglovin

21 thoughts on “Een sjiek madammeke

 1. Waaaah , maar neen toch ??!! ?? Het wordt hier nog gekker ! ( zie mijn reactie op je laatste June Dress )
  Ik werkte vandaag ook deze jumpsuit af voor onze meid van 1.5j !!!
  Hahaha , ´t kan écht niet meer toevallig zijn dat ik net vanavond je blog ontdek 😀
  Al zeg ik het zelf , topstukjes maak jij 😉
  Groetjes ,
  MDS

 2. Geweldig! Merci voor de link. Ik ga – als de kinderen het toelaten LOL – er ook mee aan de slag.

 3. Leuk!!!
  Ik ben blij hem eens op model te zien want ik dacht dat het 'flodderiger' zou vallen… Nu sla ik het patroon ineens op (mijn meisje is nog geen 4 maanden, dus nog een jaartje wachten…)

 4. Ja zeg, ik ga akkoord met de papa. Wat een mooi stofje!
  En ook wel erg bedankt voor de link, ik zal me ook eens wagen, ik denk dat ik daar ook nog wel een 10 jaar kan van maken!!!

 5. Supermooi!!! Vind je het niet lastig voor Hanne voor pipi te doen? Ik durf voorlopig geen jumpsuits/salopetjes meer maken zolang we in zindelijkheidstraining zitten 😉

  1. Dat gaat wel, lintjes zijn snel los, even snel als bv een knoop ofzo. Maar Hanne is voorlopig nog heel allergisch voor het potje, dus zindelijkheidstraining is hier even stop om het niet erger te maken. 🙁

 6. Supermooi gedaan en geniet van jullie uitstap. Misschien nog de soldeur in kortrijk en in den beer in harelbeke erbij nemen. Terwijl je dan toch op weg bent. Liefs Alice

Comments are closed.