Zoals beloofd: Hier wordt iets geweldig leuks weg gegeven!

Ik ben erg vereerd dat jullie mij met zovelen volgen. Een dik jaar blog ik nu en  het  is super dat jullie aantal zo ferm gegroeid is. 
Een cadeautje bedenken, dat voor iedereen leuk is, was geen makkelijke opdracht. Maar ik denk wel iets gevonden te hebben.
In het pakketje vind je:
 • Een bon van 20 euro om te besteden in het Stoffenhuis
 • 2 meter Petit Pan bias
 • Een pakketje met kleine lapjes stof van Rowan en een zakje knoopjes, geschonken door de superlieve dame van het StoffenhuisDe bon kan je zowel online als in de winkel gebruiken. En voor wie in de buurt woont, zou ik zeker aanraden om het enthousiasme van Sincha en haar superleuke stofjes te ontdekken (kijk zeker eens op de site van Het Stoffenhuis)!
Hoe kan je winnen?
 • Je laat 1 reactie na onder dit bericht en vertelt me wat je het leukste vindt dat ik al naaide. Dubbele reacties doen niet mee. 
 • Iedereen mag meedoen, maar volgers (via blogger OF bloglovin) gaan 2 keer in de pot
 • Op zaterdag 24 mei gaat een onschuldig kinderhandje een naampje trekken en wordt de winnaar bekend gemaakt!
Veel succes!

24-05-2014 om 17u32
!!!DE GIVE – AWAY is nu AFGESLOTEN!!!

Follow on Bloglovin

81 thoughts on “Zoals beloofd: Hier wordt iets geweldig leuks weg gegeven!

 1. Mijn reactie is precies verdwenen. Anyway, ik zei dus dat ik al eventjes volg en dat ik geweldige fan ben van de boekentas. Vooral omdat ik zoiets zelf niet aandurf. Lijkt mij geweldig moeilijk. En die van jou ziet er zo perfect uit, kan zo in een winkel staan. Echt knap, niets dan bewondering dus ๐Ÿ™‚
  En eigenlijk heb ik dat wel een beetje bij al je naaisels… Hopelijk lukt mij dat ook ooit! Heb vandaag al voor de vierde keer mijn kraagske van een topje getornd… krijg die rimpels maar niet mooi… Oh, winnen hoef ik niet per sรฉ, maar als je wil, stuur je wat van je mooie-naaisels-karma naar mij door? ๐Ÿ™‚

 2. Ik zou niet weten wat kiezen! Zoveel moois. Maar, omdat het zo eenvoudig is en een prachtig resultaat geeft ga ik voor het "eenvoudig schoon rokske". Als je beginner bent, dan zie je allemaal prachtige zaken maar zie je jezelf daar nooit aan beginnen. Dit is zoooooooooooooooo aantrekkelijk om te maken!

 3. An Wijnen ipv anoniem (Ik heb problemen met mijn google-account) Ik vind de jurkjes parade voor mijzelf en Fien het leukste. Heb al dikwijls door jouw blog de kriebels gekregen om zelf aan de slag te gaan. Doe zo verder!! ๐Ÿ˜‰

 4. Ik vind de boekentas met bijhorende accessoires fantastisch! Ik zou me er zelf niet aan wagen om aan zo een ingewikkeld iets te beginnen maar bij jou lijkt alles heel eenvoudig te lukken zonder foutjes. Proficiat.

 5. Heel erg moeilijke vraag, je maakt alleen maar mooie dingen ๐Ÿ˜‰ … maar "Een kopieke", dat is echt wel een schoontje!

 6. Goh, ik denk dat ik voor jouw little black dress ga. Kinderkledij vind ik wel leuk, maar daar kan ik zelf niks mee, dus heb ik altijd ene voorkeur voor de volwassen patroontjes :D.
  Leuke blog heb je.!

 7. Het leukste vind ik je toppertje! van 5/2/14. Wil zeker eens een poging wagen im het ook te maken voor mijn dochtertje van bijna 2! Volg je ook al!
  Duimen voor het super tof pakketje!

 8. Ik heb je blogje pas net toevallig ontdekt, maar ik zie hier zoveel mooie dingen staan. Ik denk dat ik hier wel wat inspiratie kan opdoen voor kleedjes voor mijn meisje. Ik ben dan ook maar snel volger geworden via Bloglovin! groetjes Inge

 9. moeilijk kiezen want er zijn zo veel mooie dingen. Ontdek hier net je blog en heb me maar meteen volger gemaakt. Mijn voorkeur wordt dan toch de boekentas want zou me hier zelf ook graag eens aan wagen.

 10. Ik vind al jouw creaties super! De winterjas voor Hanne -die je nota bene ZELF tekende!!- oogstte mijn hoogste bewondering, maar ook de jas voor jezelf vind ik gewรฉldig! Ik lees je al langer, maar volg je nu ook officieel via bloglovin' ๐Ÿ™‚ want ik ding graag mee naar jouw leuke prijs!

 11. Het Free as a Bird jurkje dat je maakte met de Cloud9- stof! Wauw, ik ben er zot van! Wat jij doet met het basispatroontje uit SVDHZ, ik vind het super.

  Ik hoop dat dat onschuldige kinderhandje mij uitvist! Dan ga ik mij ook eens wagen aan een (misschien wel verjaardags-) jurkje voor mijn 2-jarige dochter.

 12. ooooh, ik kwam hier terecht via een link bij Mandarien, wat een knappe naaisels zeg, je heb er weer een volger bij !
  Uwe give-away is groots, daar ding ik graag naar mee (ik ben verliefd op dat pakketje kleine lapjes…)
  Eรฉn van je mooiste creaties is voor mij de blauwe trenchcoat met de groene voering !
  Liefs!
  PS : ik zet een linkske op maaksels van CarlaK

 13. Leuk! En kiezen wat het mooiste is dat je al maakte, niet simpel hoor, ik vind zo veel creaties prachtig. Het Free-as-a-bird-jurkje, de boekentas, en ook absoluut de ge-wel-di-ge jumpsuit. Zo mooi! Ik hoop dat ik mijn meisjes ooit ook in zo'n prachtige creaties kan steken!

 14. Ik heb hier al menig foto van jou gepind, dat zegt al veel zeker? Je laatste lotta vind ik prachtig! Ik kom hier op deze blog graag eens piepen! Doe zo voort zou ik zeggen! En ik volg je al langer via bloglovin! Joepie ๐Ÿ™‚

 15. Ik plaatste al een linkje op mijn blog, maar vergat me bijna in te schrijven voor deze leuke give away. Moeilijk kiezen uit al het moois dat je maakt hoor. De giglle-jurk vind ik nog altijd geweldig ! En uiteraard ook de boekentas !
  Ik ben al een tijdje volger langs beide kanalen.

 16. Wat een leuke give away!! Ik volg je al een tijdje en zag ondertussen al zoveel moois passeren, dat kiezen erg moeilijk wordt. Ik heb veel favoriete stukken, maar misschien ben ik toch het meeste fan van je verjaardagsjurk toen je 30 werd. Dat lijkt me zo een groots project met die baleinen en zo… Daar breekt mij het zweet al van uit!

 17. Deze vond ik echt prachtig! Het mei-blousje in april ๐Ÿ™‚ Zo leuk zelfs, dat ik direct de naam van het boek opzocht op Google.
  Wat een leuke kleurencombinatie ook.
  Ik volg je nu ook op Bloglovin'.

  Groetjes! Marjolein

 18. Fan van al die mooie jurkjes voor de meisjes.
  De free as a bird jurk is ech zalig, supermooie stofkeuze !

 19. Aanvankelijk gelokt door je naam (zelfde als mijn dochtertje) maar blijven hangen door je prachtige creaties volg ik je sinds kort via bloglovin. Het is moeilijk kiezen wat ik het mooiste vind, maar het allerstrafste vind ik de boekentas en het allerschattigste het "kopieke" (dat mogelijks hier ook eens zal gekopieerd worden ;-)).

 20. Oeh, graag waag ik een kansje! Ik volg je al een tijdje met veel plezier.
  Tot nu toe vind ik je kleedje voor je 30ste verjaardag de absolute top!
  Groetjes

 21. Ik volg je een tijdje met blogloving en ik vind het mooiste wat je gemaakt hebt een moeilijke keuze. Maar over het schattigste moet ik niet lang nadenken: dat superlief kleedje uit wolkjesstof dat je maakte voor het superschattig klein meisje ๐Ÿ™‚

 22. Leuke give-away! Het jurkje met de wolkjes vind ik prachtig!

  Groetjes,
  Soetkin

 23. ik doe graag mee met zo'n leuke give-away.
  Ik sta vol bewondering voor je boekentas. Voor mij is zoiets echt te hoog gegrepen.
  En ook jouw versie van de Lotta vind ik schitterend

 24. Heel leuke give away!! Ik naai nog niet lang, maar ik ga proberen binnenkort een jurkje te maken dat lijkt op hetgeen je gemaakt hebt voor Hanne (Hanne op haar paasbest). Dat vind ik echt een geslaagd naaisel (รฉรฉn van de vele die je al gemaakt hebt). Hopelijk win ik eens ๐Ÿ™‚

 25. Je hebt al veel mooie dingen gemaakt, maar het 'kopietje' (het kleedje in de wolkjesstof met roos vanonder en aan het kraagje) vind ik echt wel heel mooi. Het heeft wel iets weg van de Lotta van Compagnie M.

 26. Ik volg je ook al even en je hebt al heel wat mooie dingen gemaakt. Bijna alle kleedjes vind ik wel leuk, maar de jumpsuit die je gemaakt hebt vind ik super, ik wil er ooit eentje voor mezelf, om thuis in rond te lopen ๐Ÿ™‚

 27. Met stip op 1: de rugzak.
  Als mijn dochter oud genoeg is voor de kleuterklas (duurt nog wel een dikke 2 jaar :-)) kom ik hier zeker nog eens kijken. Dan kan ze vanaf dag 1 stijlvol naar de klas!
  Ik doe natuurlijk ook graag mee met de give-away en volg je al een tijdje via bloglovin'!

 28. Liefste Kaatje, de lunchtas die je voor me maakte is echt een topper! Ben er echt heel blij mee en hij wordt veelvuldig gebruikt! Ik doe niet mee aan de wedstrijd , dat laat ik aan de iets creatievere en handigere mensen over, maar nog eens heel erg bedankt!! Kus Ellen

 29. Wauw zo leuk zo'n cadeautje!!!
  En voor mij staat de jurkjesparade op 1 natuurlijk ๐Ÿ™‚ En ik ben ook hรฉรฉl erg fan van het kleedje up in de sky!!! Dat met de vogeltjes en wolkjes dus ๐Ÿ™‚

 30. Die boekentas! Ik heb hier een zoon lopen die in september start in het eerste leerjaar en zou ook graag zelf een boekentas maken, maar weet nog niet of ik dat wel ga aandurven… Een hele leuke blog is dat hier trouwens! Fijne moederdag nog!

 31. Er zijn een aantal realisaties die bij mij echt nog op mijn wish list staan en waarbij ik me door jou zeker laat inspireren! De boekentas, het jasje en het date rokje/louisa kleedje in hetzelfde stofje voor de dochters! Super.

 32. Via janusje kom ik hier terecht. Amaai als jij nog maar sinds 2 jaar naait? Dan ben jij wel een krak.
  Ik wil heel graag meedoen aan je give- away… ben dus ook volger geworden. Ah ja!
  Volle bewondering voor de boekentas! Schitterend!
  Ik ga hier zeker nog komen kijken want ik heb hier veel "bij te lezen"!
  Fijne zondag!

 33. joehoe, een give away. ik ben fan van het speelpakje van Wannes de veroveraar. Hoe kan het ook anders. Maar eigenlijk vind ik alles mooi. Ben blij dat ik je volg. grts Miet Martens

 34. Ik doe graag mee! Volgen doe ik je al en ik zet nog een linkje op mijn blog.
  Vermits ik een tassenmens ben, gaat mijn voorkeur uit naar jouw boekentas. Zo mooi!

 35. Zonder twijfel "free as a bird". Dat kleedje, zo mooi! Maar er zijn nog een aantal creaties die aardig in de buurt komen ๐Ÿ™‚ Leuke give-away! Ik duim ๐Ÿ™‚

 36. Ik ben nog niet zo lang zelf aan het bloggen en volg jou blog al mee van zodra ik startte.
  Mijn favoriet is de dino-trui, origineel!

 37. De boekentas vind ik toch wel machtig, maar het is moeilijk kiezen. Knap werk allemaal, en een heel toffe give away!

 38. ik vind het leukste je jas van uit ottobre en dit omdat ik weet hoeveel werk er in zit want ik heb hem zelf gemaakt.tof dat je een give away doet. ik zal dat ook eens moeten doen.

 39. ik volgde al, en doe dus ook graag mee met de give away. Ik wil ook al een tijdje terug een give away doen, maar geraakt er maar niet uit wat te geven…

  ik vond vooral het riet-kleedje mooi, en die jas die je onlangs maakte!

 40. Wat een heerlijke give-away en hoera!, ik volg je blog al een tijdje dus ik mag twee keer mee doen!
  Je meest fantastische creatie vind ik de jas voor je oudste dochter (hierboven in de titel-foto. Ik vind jammer genoeg de juiste blog-entry niet terug. Heel erg knap gedaan!

 41. Ik volg via Bloglovin!
  Ik ben fan van vele van je creaties!
  De zwanenjurk, het zomers setje van laatst, dat geel kleedje met wolkjes, de jas voor jezelf, de kleedjes voor jezelf, …
  Eigenlijk van alles ๐Ÿ˜‰

 42. Ik doe heel graag mee met je give away! Ik volg je nu een tijdje via Bloglovin, en ik ga dat zeker blijven doen!
  De trenchcoat die je voor jezelf naaide, vind ik echt super!

 43. Ik volg je nu een drietal maanden en moest het dus al vroeger gedaan hebben! Als ik zo even terug kijk dan heeft Hanne een kleerkast vol prachtspullen, echt waar! Alleen heb ik hier niet zo een schattig kleintje meer lopen, dus mijn interesse gaat het meest naar wat je voor Julie en jezelf (en ja, zelfs de wederhelft maakt), een toptalent, dat is duidelijk. Wij gaan hier voor de Giggle met gegiechel, ik denk dat ik er gauw ook eens aan begin! We're in!

 44. Ongetwijfeld de jas! Maar ook het rugzakje was de max. Ik heb je handleiding in elk geval gebruikt ๐Ÿ™‚
  ik volg ook via bloglovin ๐Ÿ˜‰

 45. Jouw little black dress (uit Homemade Wardrobe) is mijn absolute favoriet! Al die kinderkledij is wel leuk maar stiekem vind ik het veel fijner als mama's eens voor hun eigen achter het naaimachine kruipen ๐Ÿ˜‰ Daar kan ik heel wat inspiratie voor mezelf uit putten!

 46. Ik volg je al een tijdje en ben een grote fan van het kleedje waarvan je mij het patroontje eens doorstuurde (met het muntgroene Veritasstofje met de zwaluwen), nog eens bedankt daarvoor!

 47. Zoveel leuke en mooie dingen die je al gemaakt hebt, dus moeilijk kiezen!
  Ik vind het 'kopieke' heel mooi en ook het kleedje met de lisdodden

 48. IK volgde je via de blogmadammen, maar blijkbaar nog niet via bloglovin/blogger.. Dat heb ik bij deze keer dus wel inorde gemaakt (allebei) ๐Ÿ˜‰

  De ottobre blauwe jas die je gemaakt heb vind ik heel mooi รฉn de little black dress is super! Toch ook wel fan van jou burda 7828..

 49. Amai kiezen wat ik fantastisch vind is niet gemakkelijk. Al jou creaties zijn zo mooi en tot in de puntjes afgewerkt. De jas vind ik heel mooi, de jumpsuit vind ik schattig, de uilen vind ik lief, de boekentas met zijn toebehoren vind ik een geweldige uitdaging en zo kan ik nog heel lang doorgaan…
  Doe vooral zo verder maar het belangrijkste van al is geniet van je prachtige hobby!

 50. Je jurkjesparade, erg leuk! Zulke stoffen zijn altijd goed hihihi… Volgen deed ik al via Bloglovin, dus dat komt goed uit ๐Ÿ™‚

 51. Ik vind de Little Black Dress die je voor je zelf naaide heel mooi!
  Dat je een rugzakje uit elkaar haalt,na maakt en dan ook nog eens super mooi resultaat neer zet met tutorial vind ik geweldig!En als laatste vind ik de jumpsuit voor Julie heel mooi.Tel daar nog bij dat je volgens mij de 1ste Limburgse blogster bent die ik tegen kom in blogland(ร llee denk ik toch)buiten mezelf maar ik ben nog maar pas bezig.Doe zo verder,groetjes Carla

Comments are closed.