Mooie kleine prinses

Met het uitkuisen van Julie haar kast kwamen we een doos verkleedkleren tegen. Tot 2 jaar geleden was Julie haar collectie prinsessenjurken groter als die van Mathilde.

Hanne keek vol bewondering naar al die mooie prinsessenkleedjes, die allemaal nog veel te groot zijn.

Julie was zo lief er eentje af te staan die ik kapot mocht knippen om te hermaken voor kleine zus. Ik kreeg van Hanne nog nooit zo een boze blik, als toen ik het kleed kapot aan het knippen was.Ik naaide alles terug aan mekaar met de overlock.
Ik behield de zoom van het oude kleed, net als de biais aan de hals opening. Plooitjes in het rokdeel werden al lockend gelegd op het zicht. Het kind is dolgelukkig en dus ik ook. Een nieuwe prinsessenperiode is ingezet voor de komende 6 jaar… šŸ™‚

One thought on “Mooie kleine prinses

Comments are closed.