Free as a bird

Dit was liefde op het eerste gezicht. De prachtige stofjes van Cloud 9 kon ik niet weerstaan, zo ontzettend schoon!

Ik heb een voorraadje ingeslaan en maakte als eerste dit jurkje voor Hanne. Ik zat er al even mee in mijn hoofd, met zo een jurkje met knopen van voor. Deze twee stofjes waren perfect voor hetgene dat ik in mijn schetsboekje getekend had.

Het patroon is als basis uit SVDZ. Ik knipte het voorpand  horizontaal, onder de armen, door. Er werd een knopenpad toegevoegd. De achterkant werd aan de stofplooi geknipt. De rok is de rok met de plooien uit SVDZ. 

Stofjes: Julia’s shop
Knoopjes: Het Goedkope Huis – Weert (NL)
Follow on Bloglovin

21 thoughts on “Free as a bird

  1. oh, heel mooi, deze stofcombinatie ligt in blauw ook op mijn naaitafel voor een jurkje voor de jongste :-).

Comments are closed.