Zondagse kleren

Toen ik klein was, hadden wij zondagse kleren. Een deftig rokske of kleedje met een schoon bloeske eronder en blinkende schoentjes.

Wij vullen het concept hier iets anders in. Op zondag doen wij over het algemeen niet veel. De helft van de weekends ben ik zowieso op het werk, de andere zondagen zijn om te relaxen.Julie relaxt het liefst in haar pyama. Zij maakte een mooi alternatief. Broekjes zelf tekenen kan ik niet, maar broekjes uit Ottobre maken kan ik wel.

Ik nam een losse broek en een raglanshirt uit Ottobre 4/2013 (nummertje 32 en 33).

Voor de broek nam ik lekker zachte joggingstof van het Stoffenspektakel, voor de zakjes en het shirt gebruikte ik Lillestoftricot (ik weet niet meer van waar).
Julie is helemaal in haar nopjes zoals ge kunt zien

Follow on Bloglovin

6 thoughts on “Zondagse kleren

Comments are closed.