Een dinotrui

 Ik zag bij op de blog van With Love by Eva een tuto om een dino – trui te fabriceren. Ik kan er nog steeds met mijn verstand niet bij dat deze dame nog maar 18 jaar is.
Ik zag er onmiddelijk een cadeautje voor neefje Lukas in.
De groene en grijze sweaterstof komen van bij Het Stoffenhuis.
Boordstof en witte fleece komen van het Stoffenspektakel.
Een superleuk projectje waar voor ik voor het eerst mijn nieuwe overlock gebruikte. Zalig om dit soort projectjes te naaien (als ge niks moet losdoen natuurlijk, dat is minder). Naaien als ge uit de nachtpost komt is misschien ook niet het strakste plan :-). Ondanks enkele, bijna onzichtbare, foutjes ben ik toch heel tevreden.
Morgen komt mijn model, dan volgen meer foto’tjes.

Het model voelde zich niet tiptop, maar toch enkele foto’tjes 🙂

Follow on Bloglovin

5 thoughts on “Een dinotrui

Comments are closed.