Rokje Annabel – Zelfgemaakte Kleertjes 2

Julie bestelde dit rokje onmiddellijk toen ik het boek Zelfgemaakte Kleertjes thuis op de salontafel legde.
Ik had nog een mooie lap Petit Pan Billy Prune liggen die ideaal is voor dit rokje.

Ik deed mijn best nog eens en mat Julie helemaal op en kwam uit op maat 10 jaar. Ik heb die uiteindelijk 4cm moeten inkorten. 

Net zoals bij het vorige boek vond ik de uitleg op zich wel goed, maar zou het fijn zijn als bij de tekening een nummertje zou staan wat ook verwijst naar het nummertje bij de uitleg. Nu vond ik het soms toch wat zoeken wat waar hoorde.

Er zijn verschillende versies van dit rokje, ik maakte die met plooitjes, maar je kan ook zonder plooien of met rimpeltjes.
Op de achtergrond mijn enthousiaste peuter die even een kans zag om te ontsnappen 🙂
Ik liet ook labeltjes maken. Ik heb (nog) geen logo dus deed ik het zonder. Ik bestelde de labeltjes bij Nominette. Mooie geweven labeltjes, vlotte levering.

De stof komt van bij Huisje Creatief.

Follow on Bloglovin

3 thoughts on “Rokje Annabel – Zelfgemaakte Kleertjes 2

  1. vanavond ook de stof geknipt voor dit rokje maar ik ga voor de versie zonder plooi'kes ( meer kreeg ik niet uit m'n stof 😉 )
    Maar ik zie nergens in de beschrijving staan waar en wanneer ik de paspel er moet aanzetten. Op jouw foto's is het duidelijk waar die dus juist moet komen! 🙂

  2. Mooi!!!
    Ik heb het rokje net in een "kladmodelletje" gemaakt (het zag er nogal ingewikkeld uit, maar viel uiteindelijk toch nog mee) en ga er ook nog een aantal centimetertjes van afpitsen want dan staat het toch wat pittiger. De labeltjes zijn ook heel leuk, bedankt voor de tip!

Comments are closed.