Stoffenliefde deel 2

Na de Hanako werd ik nog eens verliefd op dit stofje. Ik ging naar Het Stoffenhuis voor “een paar ritskes” en kwam buiten met dit stofje (en ook ritskes natuurlijk). Het is er uitverkocht maar in de grijze variant is het er wel nog. Bij Roos en Violet vind je het wel nog.
Zo een stofje heeft niet veel nodig, dus ik maakte het basiskleedje uit SVDZ uit 1 stuk, weliswaar een beetje op de groei.
 Als mama zegt: Julie nu sta toch eens stil, krijg je zo een foto 🙂

Ok draai nu maar rondjes:
 Poseer!
 Om het geheel wat te breken en de boord van mijn stofje nog helemaal op te gebruiken maakte ik nog een riempje. Het sluit met een kamsnap maar die heb ik tussen de plooitjes gemoffeld zodat je die niet zou zien. 
Ik vond in datzelfde stoffenhuis een bijpassend stofje voor een tasje, want Julie is nog al een madam.
Het is de “Buttercup bag” en het patroon vind je hier

 

Follow on Bloglovin

10 thoughts on “Stoffenliefde deel 2

  1. OK, nu is er nog eentje verliefd op dit stofje…ikke! echt prachtig en dat kleedje leent zich perfect voor dit stofje. Leuk riempje en tasje ook voor erbij. Ik hoop stiekem dat ik later ook zo een madammeke heb, nu mag ik nog zelf beslissen he 😉

Comments are closed.