Zomer!!!

En Hanne kreeg een groeischeutje. Waardoor heel wat kleedjes wat kort zijn. Nu ze (eindelijk) kan stappen maak ik liefst wat makkelijke, soepele dingen. Dat gaat het best in tricot. 
In Ottobre 3/2011 vond ik een patroontje van een topje met enveloppehals. Ik maakte wederom maatje 74 voor mijn peuter van 19 maanden. Omdat ik liever kleedjes zie naaide ik er een fronsrokje aan vast. Fronsen deed ik met framilon, zo blijft ook deze naad elastisch. 
Ik durfde voor de eerste keer in mijn Lillestof – stof van bij Sjiekebiele knippen. Hiervoor heb ik enkel geoefend met goedkoop elastisch stof van het stoffenspektakel en maar goed, nu kon ik die biesjes er tenminste fatsoenlijk aanzetten. 

 Effe poseren 🙂
Verantwoordelijke voor de rommel is ook Hanne 🙂

Even een toerke maken rond de tafel
En terug naar mama 🙂

2 thoughts on “Zomer!!!

Comments are closed.