Jongensgerief!

 Met al dat meisjesgerief hier in huis wou ik ook eens iets voor een jongen maken.
Gelukkig hebben wij een lief neefje, 2 maanden jonger dan mijn Hanne. Deze knapperd heb ik zelf mee op de wereld mogen helpen zetten! <3
Ik maakte voor hem een hoodie van Heidi en Finn. De stof komt van Het Stoffenhuis.

Ik wou ook eens graag een hemd maken. Dus voor de zoon van een collega maakte ik het Gingerbread hemdje uit Home Made Mini Couture.Het is niet zo moeilijk als ik dacht. Het stofje komt van Veritas, de kleurtjes zijn echt mooi voor deze kerel. 

3 thoughts on “Jongensgerief!

  1. Dag KaatjeNaaisels,

    Superknappe hoodie en hemdje dat je maakte! Het zoontje van je collega staat prachtig met het hemdje šŸ™‚

    Vele creatieve groetjes,
    Het hele Veritas-team

Comments are closed.